8 REDENEN OM SPONSOR TE WORDEN VAN ONZE VERENIGING 

  1. UTV heeft ongeveer 900 leden (waarvan 50% uit Ulvenhout) en richt zich op recreatieve én prestatieve tennis- en padelspelers, variërend van jong tot oud. Met name de jonge, actieve mensen en een groter groeiend aantal jeugdleden is voor veel bedrijven interessant om hier als sponsor op in te spelen.
  2. De naam verbinden aan onze tennis- en padelclub betekent een sympathieke link van je bedrijf aan de tennis- en/of padelsport. Bovendien is het een prima mogelijkheid om op een andere manier – in een ontspannen en ongedwongen sfeer – te communiceren met je doelgroep.
  3. Het is één van de gezelligste en meest actieve tennisverenigingen van Breda. Dat blijkt wel uit de jaarlijkse wachtlijst voor nieuwe leden.
  4. De all weather tennis- en padelbanen zijn het hele jaar (óók in de avond met verlichting) bespeelbaar. Daarmee is de zichtbaarheid als sponsor groter dan bij veel andere tennisclubs
  5. UTV is organisator van diverse open toernooien, waardoor er ook veel leden van andere tennisclubs uit de regio in contact komen met jou als sponsor.
  6. Uitgebreide communicatie- en contactmogelijkheden met leden en spelers via de website, e-mailnieuwsbrieven, de ClubApp, reclameborden en andere uitingen.
  7. Door sponsoring creeer je een enorme goodwill bij de doelgroepen.
  8. Last but not least: het vergroten van de naams- en/of productbekendheid van je bedrijf/instelling.

Sponsorpakketten

Sponsorpakket 1: hoofdsponsor
Mogelijk vanaf € 1000,- per jaar.

Uit de onderstaande mogelijkheden wordt, in onderling overleg, een pakket samengesteld:
• Banner op de website van UTV
• Vermelding als hoofdsponsor met het logo bij de entree van het complex
• Vermelding als hoofdsponsor met het logo in alle digitale nieuwsbrieven
• Windscreen (12 x 2 meter) op één van de tennisbanen (indien beschikbaar)
• Mogelijkheid om met een waardebon mee te doen met verschillende loterijen tijdens grote toernooien bij UTV (aparte bijdrage van € 75,- voor het drukwerk). De waardebon wordt in een oplage van 1.000 stuks verspreid onder de leden bij verkoop van de loten.
• Toernooisponsor: toernooi krijgt de naam van de sponsor, waarbij de naam vermeld zal worden in alle communicatie-uitingen
• Uitnodiging in november voor de jaarlijkse UTV Dank-je-wel-avond, inclusief een gratis dinerbuffet en drankjes.

Bovengenoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten voor de productie van het windscreen. Deze sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar met een opzegtermijn van 1 maand. Zonder tegenbericht wordt deze overeenkomst telkens met een jaar stilzwijgend verlengd.

Sponsorpakket 2: Sponsor
€ 375,- per jaar
• 1 sponsorbord op het tennispark (afmeting: 300 x 75 cm)
• Banner met logo op de website
• Vermelding als sponsor met het logo in 2 e-mailnieuwsbrieven per jaar
• Vermelding als sponsor (bedrijfsnaam in tekst) bij de entree van het complex
• Uitnodiging in november voor de jaarlijkse UTV Dank-je-wel-avond, inclusief een gratis dinerbuffet en drankjes.
Bovengenoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten voor de productie van het sponsorbord. Deze sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar met een opzegtermijn van 1 maand. Zonder tegenbericht wordt deze overeenkomst telkens met een jaar stilzwijgend verlengd.

Sponsorpakket 3: Vriend van UTV
€ 125,- euro per jaar
• Vermelding als ‘Vriend van UTV’ met logo in 2 e-mailnieuwsbrieven per jaar
• Vermelding als ‘Vriend van UTV’, inclusief link op de website van UTV
• Vermelding als ‘Vriend van UTV’ (bedrijfsnaam in tekst) bij de entree van het complex.

De prijs voor dit pakket is vrijgesteld van BTW. Deze sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar met een opzegtermijn van 1 maand. Zonder tegenbericht wordt deze overeenkomst telkens met een jaar stilzwijgend verlengd.

Sponsorpakket 4 : Kledingsponsor
(prijs in overleg)

In overleg kan voor diverse vormen van sponsoring van kleding worden gekozen. Prijzen zijn hierdoor ook in onderling overleg.

Meer informatie:

Maurice van Dongen, bestuurslid Sponsoring, PR & evenementen
M 06 – 48 42 75 10
E maurice_van_dongen@hotmail.com