Bestuur

  • Kees Koedijk – voorzitter
  • Victor Mabelis – penningmeester
  • Marlies de Waal – secretaris
  • Huub Kokshoorn – bestuurslid speciale projecten
  • Frank van Opstal – bestuurslid padel
  • Maurice van Dongen – bestuurslid tennis & sponsoring/PR

Algemene Leden Vergadering 2022 (ALV)
Het bestuursverslag, de begroting en de presentatie van de ALV van 11 april, vind je hier. Om deze pagina te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord staat in de nieuwsbrief # 102 van 3 april 2022.

Naast het bestuur en commissies die zich bezighouden met de organisatie, de ledenadministratie en de uitvoering van een aantal praktische zaken, zijn er ook commissies die zich bezighouden met toernooien en de competities. Deze commissies, en de leden die zich daar als vrijwilliger mee bezighouden, staan onder Activiteiten.

Commissies Algemeen

Inkoop voorraad  & coördinatie schoonmaak
Ton en May Verkooyen
barbeheer@utpv.nl

Website
Jasper Nieuwstraten
jnieuwstraten@jn06.nl

Verlichting en barcontrole
Janus van der Meulen
janusvandermeulen@gmail.com

Ledenadministratie

Hoofd Ledenadministratie
Kiek en Wouter van den Brule
ledenadministratie@utpv.nl

Betalingen/ Incasso
Marian Raats-Verkooijen
mraats.utv@gmail.comCommissie Park, Materiaal en Onderhoud
Om ons tennis- en padelpark er altijd verzorgd bij te laten liggen, wordt er veel werk verricht door de Commissie Park, Materiaal en Onderhoud. Deze commissie draagt zorg voor het beheer en onderhoud van het paviljoen, het terras en de toegangspaden naar de banen.

Leden onderhoudscommissie:

Toon Goos – coördinator
goosacl@ziggo.nl


Onderhoudscommissie padelbanen
De padelbanen zijn eigendom van de Ulvenhoutse tennisvereniging. Om te garanderen dat deze banen er ook over enkele jaren nog goed bij liggen, is er een commissie die in de piekmaanden zorg draagt voor het extra onderhoud in verband met bladeren en bloesem. De commissie staat onder leiding van Gerard van Engelen en Jurian Velthuis, verder maken de volgende leden deel uit van deze commissie: Barbet Hendriks-Punt, Charlotte van Etten, Juliette Birmingham, Joyce Philippa, Lydia Kerker, Diederick Bruning, Etienne Wolfis, Robert Mensen en Ronald de Bie.