Elk lid van UTPV mag per keer één speler introduceren voor tennis en padel. Daartoe dien je vóór spelaanvang een introducépas te kopen aan de bar in het paviljoen. Let op, deze pas blijft in het bezit van de bar. Je kunt vervolgens op normale wijze afhangen. Dit kan gedurende het dagdeel meerdere malen worden herhaald.

Als de bar gesloten is (zie barrooster), geldt de volgende introductieprocedure. Je stuurt minimaal één dag van tevoren een e-mail naar: introductie@utpv.nl met een CC aan info@utpv.nl. Hierin vermeld je je verzoek voor introductie met datum en tijd. Je ontvangt dan een akkoord voor introductie per e-mail voor het betreffende dagdeel. Hierin staat hoe je de kosten voor het introducé kunt voldoen. Op de speeldag neem je een uitdraai van deze bevestiging mee.

Bij grote drukte (als alle banen bezet zijn en UTPV-leden langer dan 15 minuten op een vrije baan moeten wachten) hebben reguliere leden voorrang op leden met introducé.De bardienst zal je op een dergelijk moment geen gelegenheid geven om opnieuw af te hangen. Als het rustiger wordt, kun je de bardienst opnieuw verzoeken af te hangen.Restitutie van introducékosten is niet mogelijk.

Het lid dat iemand introduceert, is verantwoordelijk voor de aanschaf van de introducépas. Is dit niet het geval, dan mag het lid door iedereen binnen de club hierop worden aangesproken.

Introducétarieven voor tennis en padel:
Gehele ochtend : € 10,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen
Gehele namiddag: € 10,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen
Gehele avond : € 10,-