Je kunt op 2 manieren je bardienst inplannen. Via mijn.knltb.club (zie uitleg hieronder) of via je telefoon (even naar beneden scrollen).

Via mijn.knltb.club

Volg deze 8 stappen om je bardienst/schoonmaakdienst in te plannen:

1. Ga naar mijn.knltb.club. Je komt direct in de Dienstenplanner terecht.

2. Typ op de zoekregel ‘Ulvenhout’ in en klik op ‘Zoeken’. Er verschijnt een veld met ons logo. Klik op dat veld met je muis.

3. Je bevindt je nu in het inlogveld. Om in te loggen zijn er 2 mogelijkheden: met je bondsnummer of je clublidnummer (= verenigingsnummer). Beide vind je op je tennispasje.

4. Waarschijnlijk heb je nog niet eerder ingelogd op deze website. Klik daarom op ‘Wachtwoord vergeten’ en vervolgens op ‘Stuur mij een nieuwe code’. Het systeem kan dan weer om je bondsnummer vragen dat op je pasje staat. Tik dat in en verstuur. Je nieuwe code ontvang je op je mailadres dat bij onze vereniging (in de ledenadministratie) bekend is.

5. Volg de instructies in je mail, kies een wachtwoord en noteer dat ergens goed (voor eventueel een volgende keer).

6. Op je scherm staat ‘We hebben je een mail gestuurd met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.’ Klik op het blokje ‘Terug naar inloggen’ om verder te gaan.

7. Je zit nu in de nieuwe bardienstenplanner. Alle data die vrij zijn, zijn groen van kleur. Kies een datum (maand, dag en tijdstip). In de kolom rechts zie je de mogelijkheden: ‘Beschikbare diensten’. Klik hier op de datum waarop je graag je bardienst wilt vervullen. Data die wit zijn van kleur, zijn al ingevuld. De datum die jij hebt ingevuld krijgt een blauwe kleur. Groen is de kleur van een dienst waarvoor nog leden worden gezocht.

8. Je ziet een blok met je keuze. De laatste belangrijke stap: klik op het blauwe blokje rechts onderin: ‘Inplannen’. Je bardienst is bevestigd. Binnen enkele minuten ontvang je een mail met je bevestiging van clubinfo@knltbclub.email. Eén dag voor aanvang van je bardienst ontvang je nog een mail te herinnering.


Via je telefoon

Je opent de KNLTB.club app op je telefoon
– selecteer onderin ‘club’
– selecteer bovenin ‘diensten’
– scroll door de maanden heen naar een datum waarop nog diensten beschikbaar zijn
– reserveer de dienst die jou past

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, stuur dan een mail naar: bardienst@utpv.nl.