Belangrijke update!
Voorjaarstoernooi 4 maart 2023 

De inschrijving voor het voorjaarstoernooi 2023 is open! Vanaf 1-2-2023 t/m 24-2-2023 kan er worden ingeschreven voor het toernooi. Onder de link staat het voorlopige dagprogramma.

Schrijf je nu in via onderstaande link:

https://forms.gle/hbpzHRtPDPUFTv7V9

Op 4 maart 2023 organiseren we het voorjaarstoernooi. Tijdens dit gezelligheidstoernooi kan je meedoen met tennis of padel. Je kan je inschrijven als koppel, maar heb je geen partner dan is alleen inschrijven ook mogelijk, dan kijken wij of we jou aan iemand anders kunnen koppelen.

Het toernooi bestaat uit korte dubbel wedstrijden in poule format. Deze poules zullen wij proberen zoveel mogelijk op gelijke sterkte in te delen, zodat jullie leuke wedstrijden kunnen spelen.

Aanwezig om 09.30u
Iedereen wordt om 9:30u verwacht op de club, de eerste wedstrijden zullen om 10:00u van start gaan. De wedstrijden gaan door tot 17:00u, met aansluitend de prijsuitreiking. Om 18:00u is er een Italiaanse foodtruck aanwezig van Frank van Gils Catering, dit zit bij het inschrijfgeld (€20 p.p.) inbegrepen, dus mis deze zeker niet. Als afsluiter van deze geweldige dag is er een feest met DJ Silvian in het paviljoen!

Niet meedoen, maar wel gezellig mee-eten en feesten?
Wanneer jij (of een familielid) helaas niet mee kan doen met het toernooi, maar wel graag bij de foodtruck en het feest aanwezig wilt zijn, dan kan dat! Deze kosten zijn €15 p.p. Geef je voor 24-2-2023 op door een mail te sturen naar voorjaarstoernooi@utpv.nl
Let op: alleen voor de losse foodtruck inschrijving, toernooi inschrijvingen gaan via bovenstaande link).

We hopen jullie te zien op 4 maart 2023 voor een geweldige opening van het Tennis- en Padelseizoen!

De voorjaarstoernooi commissie,
Rob, Youri en Pascal van Pinxteren