Padeltrainingen voor elk niveau

Ben je nieuwsgierig naar padel? Heb je padel al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en klaar voor meer strategische en tactische inzichten? Padeltrainingen bieden je de uitgelezen mogelijkheid op alle speelniveaus je sterkte te verbeteren!

Om padel op een hoger niveau te brengen binnen UTPV zijn voor wedstrijdspelers en talentvolle jeugd de Spaanse trainers van PadelMAXX beschikbaar.

Verder worden er trainingen georganiseerd voor alle speelniveaus: voor leden die net beginnen, die nog geen competitie spelen of juist al gevorderd zijn. Kortom, voor iedereen bij UTPV die het padelspel (beter) wil gaan spelen en daarvoor training wil hebben.

De leden van UTPV hebben ruime mogelijkheden om een padeltrainer te kiezen.  We hebben twee trainingsscholen geselecteerd:
– TTTB: trainers Arthur, Mark, Olivier en Henri
– PadelMAXX: trainers Raul, Esteban en Dani

Hieronder stellen de trainers zich voor en vind je informatie over de lestarieven en de inschrijving.

Raul Perez – trainer bij PadelMAXX

Raul woont sinds oktober 2022 in Breda en heeft de Spaanse nationaliteit. Hij is in 2012 gestart met het spelen van padel, Raul was toen 9 jaar!. De hoogste ranking heeft hij gehaald als jeugdspeler. In 2017 was hij nummer 9 van de wereld, in 2018 was hij nummer 2 van Spanje.

Raul heeft aan grote toernooien meegedaan, zoals nationale en wereldkampioenschappen. Daarnaast heeft hij gedurende 4 jaar gespeeld èn getraind met o.a. Arturo Coello, Mike Yanguas en Javi Leal.

Raul kijkt ernaar uit jullie op de baan te ontmoeten!

Inschrijven voor padeltraining bij PadelmMAXX: inschrijfformulier | PadelMAXX
Ook kun je contact opnemen met Hellen of Mado: 06- 53970930
Of via info@padelmaxx.nl. Nadere info: www.padelmaxx.nl

Esteban Cortina Jimenez – trainer bij PadelMAXX
Geboren in 1989 in El Puerto de Santa Maria (Cádiz) 

In 2004 gestart met padel en sinds 2006 werkzaam als coach, waarbij hij heeft gewerkt met spelers op allerlei niveaus: van beginners t/m professionele WPT-spelers.

Binnen zijn eigen spelers carrière heeft hij Padel Pro-Tour gespeeld, was hij 2e van Andalucia, 11e van Spanje in de jeugdcategorie.

Esteban heeft jarenlang zijn eigen Padel-club gerund (deze is nog steeds in zijn bezit) en hier veel ervaring opgedaan omtrent organisatie/training van alles rondom padel-teams.

Esteban is altijd bezig met techniek/tactiek en brengt dit graag over op zijn klanten.

Inschrijven voor padeltraining bij PadelmMAXX: inschrijfformulier | PadelMAXX
Ook kun je contact opnemen met Hellen of Mado: 06- 53970930
Of via info@padelmaxx.nl. Nadere info: www.padelmaxx.nl

Dani Roque – trainer bij PadelMAXX

Dani is geboren in Terrassa, Spanje. Hij heeft o.a. een Masters Degree in Communication Management PR en Events. Dani heeft 9 jaar als Padelcoach/trainer gewerkt in Londen (Engeland).

Dani is altijd bezig zichzelf verder te ontwikkelen als trainer. Zijn positieve en motiverende houding op de baan spreekt vele cursisten aan! Hij brengt zijn passie voor de sport graag over op jou!

Inschrijven voor padeltraining bij PadelmMAXX: inschrijfformulier | PadelMAXX
Ook kun je contact opnemen met Hellen of Mado: 06- 53970930
Of via info@padelmaxx.nl. Nadere info: www.padelmaxx.nl

Arthur Bosman Jansen – trainer bij TTTB

Naast mijn werk als tennistrainer bij Tv Bavel en werkzaamheden voor Touch4tennis ( tennis en padelspecialist ) geef ik graag nog een paar uur training in deze gave en super snel groeiende sport.

De vele raakvlakken maar ook de nodige verschillen tussen de 2 racketsporten geven mij de uitdaging de lessen toch weer heel leerzaam te houden voor elk niveau. Technische skills maar ook strategisch inzicht zijn van groot belang bij padel en daar kunnen wij jullie heel goed bij helpen. Daarnaast is plezier het aller belangrijkste aspect en dat weten wij als geen ander.

Mark Smit – trainer bij TTTB

Na ruim 30 jaar fanatiek tennisspelen ben ik nu ca 3,5 jaar aan het padelen. Eerlijk gezegd ben ik ondertussen redelijk verslaafd geraakt aan het padelspel. Buiten het vele spelen en zelf oefenen heb ik 2,5 jaar geleden de cursus voor padeltrainer gedaan. Het leek me leuk om trainingen voor anderen te verzorgen en anderen enthousiast te maken voor dit leuke spel.

Vroeger heb ik vaak gespeeld op de tennisbanen van UTV en ken deze vereniging ondertussen dus goed.

Het volgen van padeltraining helpt je op weg om de speltactiek en techniek beter te begrijpen en zo meer uit het spel te halen. Dus zeker aan te raden.

Olivier van Zundert – trainer bij TTTB

Mijn naam is Olivier van Zundert, ik ben op 14-05-1995 geboren in Breda. Ik tennis vanaf mijn 9e levensjaar en ben met Padel in aanraking gekomen op UTPV toen ik op het CIOS zat.

Na het CIOS ben ik bij TTTB tennisles gaan geven op UTPV en na een tijdje verzorgde ik ook Padelclinics en trainingen. In 2018 heb ik mijn Padellicentie gehaald bij de KNLTB omdat ik het een leuke afwisseling vind op het tennisles geven en het een erg leuke sport vind en ondanks dat het veel met tennis te maken heeft ook weer totaal anders is!

Jens de Jong – trainer bij TTTB

Ik ben Jens de Jong, 23 jaar, tennis- en padeltrainer bij TTTB. Ik ben zelf woonachtig in Breda en geef sinds dit jaar padeltraining op de maandagavond bij UTPV. Zelf tennis ik al sinds dat ik 5 jaar oud ben. Padel speel ik nou sinds 2 jaar en vind het een hele leuke sport om te spelen. Ik ben dus actief op de tennis- en padelbanen. Daarnaast ben ik ook te vinden op de voetbalvelden. Dit doe ik bij VV Bavel. Ik ben dus echt iemand die van sport houdt en wil dat ook graag aan anderen overbrengen. Ik vind het ook erg belangrijk dat je tijdens de tennis- of padelles plezier hebt, maar dat je ook zeker wat geleerd hebt.
Als je me tegenkomt op de vereniging – bijvoorbeeld tijdens een training of evenement – en je hebt interesse in de tennislessen. Of je hebt een vraag in het algemeen, stel hem dan gerust.

Henri Bosman Jansen – trainer bij TTTB

Naast mijn werk als tennistrainer bij UTPV en werkzaamheden voor Touch4tennis ( tennis- en padelspecialist ) geef ik graag nog een paar uur training in deze gave en super snel groeiende sport.

Naast het geven van tennislessen vind ik het een nieuwe leuke uitdaging om ook het padeltraining geven onder de knie te krijgen Heb dan ook 2 jaar geleden de cursus gevolgd bij de KNLTB en met succes behaald.  Leuk vind ik het om jullie met als uitgangspunt plezier op de padelbaan, deze nieuwe sport eigen te maken en samen zo veel mogelijk uit deze nieuwe sport te halen.

Trainers TTTB
Voor vragen over de lessen is Henri Bosman Jansen het aanspreekpunt voor de trainers van TTTB. Informatie vind je op www.yourpadel.nl, maar bellen mag natuurlijk ook: 06-25071874.

Meer informatie: padel@utpv.nl

UTPV stelt haar banen er beschikking voor de trainingen, maar is geen partij in de  overeenkomst voor trainen tussen het lid en de trainingsschool.

TTTB sessie 5 lessen
jeugd /tm 17 jaar (50 minuten) 4 personen, p.p.  € 65,00
volwassenen (60 minuten) 4 personen, p.p.  € 65,00

Meer informatie en inschrijven PadelMAXX

Inschrijven voor padeltraining bij PadelmMAXX: inschrijfformulier | PadelMAXX
Ook kun je contact opnemen met Hellen of Mado: 06- 53970930
Of via info@padelmaxx.nl. Nadere info: www.padelmaxx.nl

Meer informatie en inschrijven TTTB

Voor vragen mbt de lessen is Henri Bosman Jansen het aanspreekpunt voor de trainers van TTTB, info vinden jullie op www.yourpadel.nl, maar bellen mag natuurlijk ook. tel: 06-25071874 (https://yourpadel.nl)

Meer informatie: padel@utpv.nl

UTPV stelt haar banen er beschikking voor de trainingen, maar is geen partij in de overeenkomst voor trainen tussen het lid en de trainingsschool.