Padeltrainingen voor elk niveau

Ben je nieuwsgierig naar padel? Heb je padel al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en klaar voor meer strategische en tactische inzichten? Padeltrainingen bieden je de uitgelezen mogelijkheid op alle speelniveaus je sterkte te verbeteren!

Om padel op een hoger niveau te brengen binnen UTPV is voor wedstrijdspelers en talentvolle jeugd Pablo Moreno Hernandez en Alfonso Cristobal Gonzales als trainers beschikbaar.

Verder worden er trainingen georganiseerd voor alle speelniveaus: voor leden die net beginnen, die nog geen competitie spelen of juist al gevorderd zijn. Kortom, voor iedereen bij UTPV die het padelspel (beter) wil gaan spelen en daarvoor training wil hebben.

De leden van UTPV hebben ruime mogelijkheden om een padeltrainer te kiezen.  We hebben twee trainingsscholen geselecteerd:
– TTTB: trainers Arthur, Mark, Olivier en Henri
– Padelmax: trainers Pablo en Alfonso

Hieronder stellen de trainers zich voor en vind je informatie over de lestarieven en de inschrijving.

Pablo Moreno Hernandez

Sinds september 2019 is Pablo in Nederland. Hij heeft jarenlange ervaring als speler/trainer/coach tot op het hoogste internationale niveau. Als specialisatie heeft Pablo een extra 4 jarige trainer-specialisten opleiding puur gericht op Padel in Spanje genoten. Pablo heeft onder andere met nr. 14 van de wereld, diverse competitieteams en semiprofs gewerkt in Spanje. Pablo:  “UTPV was the 1st club in the Netherlands where I started teaching. Still enjouying this beautiful location with the highly motivated padellers! A club with a lot of potential!”

Alfonso Cristobal Gonzalez

Sinds september 2020 in Nederland, woonachtig in Breda. Hij heeft de laatste 20 jaar toegewijd aan het padelles geven en trainen/coachen. Is padel pro Tour-speler en kampioen van Andalusië geweest. Alfoso heeft o.a. gewerkt met Juan Lebrón (nr 1 van de wereld) en de huidige nummer 3 (ex nr 1) van de wereld bij de dames.

Alfonso:  “On the first day in UTPV it felt really good. Nice and enthusiastic players. Also highly motivated and they even keep on playing in heavy rain ????.”

Elvira Camacho Marente

De eerste Spaanse trainster van PadelMAX! Elvira is 25 jaar en sinds 1 september 2021 woonachtig in Nederland.

Elvira komt uit Cadiz (Z-Spanje), heeft naast de opleiding tot professioneel padeltrainster, ook sport-en bewegingswetenschappen gestudeerd. In Spanje is ze zeer actief in het geven van padeltrainingen t/m wedstrijdniveau .

Vier jaar geleden speelde ze in het selectieteam van Cadiz. Vorig jaar heeft ze haar 1e WPT-punten binnengehaald en staat ze in de top 10 van de APT-Tour! Ze spreekt naast Spaans ????goed Engels en  Frans en een beetje Duits.

Elvira: My biggest motivation to come to the Netherlands is discover the country, see how Padel is doing here and hopefully help to improve the level. About UTPV she said this: I was visiting the club for the first time at the Clubkampioenschappen and it felt really WARM! Love the people there and the location is beautiful! Also the people  have a lot of enthusiasm for the sport.

Arthur Bosman Jansen

Naast mijn werk als tennistrainer bij Tv Bavel en werkzaamheden voor Touch4tennis ( tennis en padelspecialist ) geef ik graag nog een paar uur training in deze gave en super snel groeiende sport.

De vele raakvlakken maar ook de nodige verschillen tussen de 2 racketsporten geven mij de uitdaging de lessen toch weer heel leerzaam te houden voor elk nivo. Technische skills maar ook strategisch inzicht zijn van groot belang bij padel en daar kunnen wij jullie heel goed bij helpen. Daarnaast is plezier het aller belangrijkste aspect en dat weten wij als geen ander.

Mark Smit

Na ruim 30 jaar fanatiek tennisspelen ben ik nu ca 3,5 jaar aan het padelen. Eerlijk gezegd ben ik ondertussen redelijk verslaafd geraakt aan het padelspel. Buiten het vele spelen en zelf oefenen heb ik 2,5 jaar geleden de cursus voor padeltrainer gedaan. Het leek me leuk om trainingen voor anderen te verzorgen en anderen enthousiast te maken voor dit leuke spel.

Vroeger heb ik vaak gespeeld op de tennisbanen van UTV en ken deze vereniging ondertussen dus goed.

Het volgen van padeltraining helpt je op weg om de speltactiek en techniek beter te begrijpen en zo meer uit het spel te halen. Dus zeker aan te raden.

Olivier van Zundert

Mijn naam is Olivier van Zundert, ik ben op 14-05-1995 geboren in Breda. Ik tennis vanaf mijn 9e levensjaar en ben met Padel in aanraking gekomen op UTPV toen ik op het CIOS zat.

Na het CIOS ben ik bij TTTB tennisles gaan geven op UTPV en na een tijdje verzorgde ik ook Padelclinics en trainingen. In 2018 heb ik mijn Padellicentie gehaald bij de KNLTB omdat ik het een leuke afwisseling vind op het tennisles geven en het een erg leuke sport vind en ondanks dat het veel met tennis te maken heeft ook weer totaal anders is!

Henri Bosman Jansen 

Naast mijn werk als tennistrainer bij UTPV  en werkzaamheden voor Touch4tennis ( tennis- en padelspecialist ) geef ik graag nog een paar uur training in deze gave en super snel groeiende sport.

Naast het geven van tennislessen vind ik het een nieuwe leuke uitdaging om ook het padeltraining geven onder de knie te krijgen Heb dan ook 2 jaar geleden de cursus gevolgd bij de KNLTB. en met succes behaald.  Leuk vind ik het om jullie met als uitgangspunt plezier op de padelbaan, deze nieuwe sport eigen te maken en samen zo veel mogelijk uit deze nieuwe sport te halen.

TTTB sessie 5 lessen
jeugd /tm 17 jaar (50 minuten) 4 personen, p.p.  € 65,00
volwassenen (60 minuten) 4 personen, p.p.  € 65,00
PADELMAX kennismakingsles losse les sessie 5 lessen sessie 10 lessen
jeugd /tm 17 jaar (50 minuten)  € 55,00
6 personen, p.p.  € 46,50  € 88,50
5 personen, p.p.  € 55,00  € 104,00
4 personen, p.p.  € 58,00  € 66,50  € 125,00
3 personen, p.p.  € 87,50  € 160,00
PADELMAX kennismakingsles losse les sessie 5 lessen sessie 10 lessen
volwassenen         (60 minuten)  € 55,00
4 personen, p.p.  € 85,00  € 165,00
3 personen, p.p.  € 110,00  € 214,00
2 personen, p.p.  € 70,00  € 158,00  € 300,00
1 persoon, p.p.  € 300,00  € 560,00

Trainers Padelmax

Als je interesse hebt in les van Pablo of Alfonso dan kun je contact opnemen met Hellen Stevens van Padelmax : 06- 53970930. Nadere info: www.Padelmax.nl

Trainers TTTB

Voor vragen mbt de lessen is Henri Bosman Jansen het aanspreekpunt voor de trainers van TTTB, info vinden jullie op www.yourpadel.nl, maar bellen mag natuurlijk ook. tel: 06-25071874

Meer informatie: padel@utpv.nl

Inschrijven voor:

  • Pablo of Alfonso via Hellen Stevens van Padelmax: 06-53970930 of hellen@padelmax.nl
  • Arthur, Mark, Olivier en Henri via Henri Bosman Jansen:06-25071874 (https://yourpadel.nl)

UTPV stelt haar banen er beschikking voor de trainingen, maar is geen partij in de overeenkomst voor trainen tussen het lid en de trainingsschool.