Padeltrainingen voor elk niveau

Ben je nieuwsgierig naar padel? Heb je padel al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en klaar voor meer strategische en tactische inzichten? Padeltrainingen bieden je de uitgelezen mogelijkheid op alle speelniveaus je sterkte te verbeteren! Trainingen zijn zowel voor jeugd- als seniorleden van UTPV en worden verzorgd door o.a. Henri Bosman, Olivier van Zundert en Mark Smit.

Om padel op een hoger niveau te brengen binnen UTPV is voor topspelers en talentvolle jeugd Pablo Moreno Hernandez als trainer beschikbaar. Hij is zeer ervaren en heeft trainingen en coaching verzorgd voor spelers van de World Padel Tour.

Verder worden er trainingen georganiseerd voor alle speelniveaus: voor leden die net beginnen, die nog geen competitie spelen of juist al gevorderd zijn. Kortom, voor iedereen bij UTPV die het padelspel (beter) wil gaan spelen en daarvoor training wil hebben. De trainingen duren circa 1 uur (incl. inspelen) en bestaan uit:

• warming-up en techniek van een bepaalde slag
• tactische oefeningen om een specifieke spelsituatie na te spelen waarbij de behandelde slagtechniek terugkomt
• partijvorm met opdracht en aanwijzingen, afsluiting met korte feedback.

Het doel is om deelnemers na te laten denken over de mogelijkheden die ze hebben om de situatie in hun voordeel om te zetten door verschillende opties aan bod te laten komen. Zowel aanvallend als verdedigend. Afhankelijk van het (technische) niveau van de groep worden de tactische mogelijkheden aangepast.

De groepsgrootte is 4 personen per training. Voor de trainingen wordt één baan geblokkeerd. Inschrijving kan individueel en als groep, bijvoorbeeld als competitieteam of vriendengroep.

Meer informatie: padel@utpv.nl

Inschrijven: https://yourpadel.nl/