Het Mini Maxi Toernooi is hét event waar de mini’s (kinderen) samen met de maxi’s (ouders, oom of tante, of anders) in een gemoedelijke sfeer een aantal wedstrijdjes spelen.

Om mee te doen is het een voorwaarde dat de mini lid is. Voor de maxi geldt dit niet. De opzet is dat gezins- of familieleden spelen in koppels van een mini en een maxi. Mochten er in het gezin of de familie meer mini’s dan maxi’s zijn, dan is dat geen enkel probleem. Dan speelt de maxi van de familie gewoon wat vaker…

Het aantal inschrijvingen is beperkt zodat er een actieve dag van gemaakt kan worden waarbij er zowel wedstrijdjes plaatsvinden op de padel- als de tennisbaan. Na afloop is er een barbecue om de dag feestelijk af te sluiten en na te genieten van de actieve dag.

Wedstrijden worden gespeeld tussen 10.30 en 16.30 uur. De barbecue en borrel vinden plaats tussen 17.00 en 20.00 uur. Bij de barbecue zijn ook familieleden welkom.

Vrijwilligers gezocht!
Lijkt het je leuk om dit toernooi te organiseren? We zoeken nog enthousiaste mensen die dit op zich willen nemen. Interesse? Stuur dan een berichtje naar jeugd@utpv.nl