Het Mini Maxi Toernooi plaats is hét event waar de mini’s (kinderen) samen met de maxi’s (ouders, oom of tante, of anders) in een gemoedelijke sfeer een aantal wedstrijdjes spelen.

Om mee te doen is het een voorwaarde dat de mini lid is. Voor de maxi geldt dit niet. De opzet is dat gezins- of familieleden spelen in koppels van een mini en een maxi. Mochten er in het gezin of de familie meer mini’s dan maxi’s zijn, dan is dat geen enkel probleem. Dan speelt de maxi van de familie gewoon wat vaker…

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 36 mini’s. Hierdoor kan er een actieve dag van gemaakt worden waarbij iedereen 5 keer een wedstrijdje van een half uur kan spelen op zowel de padel- als de tennisbaan. Na afloop is er een barbecue om nog even na te genieten van de actieve dag.

Wedstrijden worden gespeeld tussen 10.30 en 16.30 uur. De barbecue en borrel vinden plaats tussen 17.00 en 20.00 uur. Bij de barbecue zijn ook familieleden welkom.

De kosten bedragen 7,50 euro voor de mini’s en 15 euro voor de maxi’s. Contant te voldoen bij aanvang. Wil je alleen aan de BBQ meedoen dan bedragen de kosten 5 euro.