De KNLTB Competitie Voorjaar Tennis 2022 voor senioren vindt plaats van 1 april tot en met 10 juni 2022. Alle speeldata vind je hier:

Het overzicht van de competitiesoorten aangeboden door de KNLTB vind je hier. Bij UTPV doen we mee op dinsdag, donderdagochtend, vrijdagmiddag en -avond, zaterdag en zondag. Nieuw is de 8&9 competitie op vrijdagavond. Let ook op dat de vrijdagavond competitie om en om wordt gespeeld en 5 speeldagen heeft in plaats van 7. De ene week spelen heren- en damesdubbels, de andere week gemengd dubbel en 8&9.

De inschrijving sluit 1 januari 2022.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat voor coronamaatregelen er zullen gelden bij aanvang van de competitie. Het kan dus zijn dat aanpassingen nodig zijn voor het spelen. Let wel dat als jouw team eenmaal ingeschreven is bij de KNLTB (in januari) je je niet zomaar meer kan terugtrekken. Hopelijk zijn die aanpassingen allemaal niet nodig, en kan er eindelijk weer competitie gespeeld worden in het voorjaar en zoals we gewend zijn!

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar een van de  competitieleiders, Simone de Ruyter: simonederuyter@casema.nl of May Verkooijen: m.verkooijen-leemans@hotmail.com

Zit je (nog) niet in een competitieteam, maar heb je hier wel belangstelling voor, of om op een lijst van invallers te komen staan? Stuur ons dan een mail!

We kijken ernaar uit jullie inschrijvingen te ontvangen!

  Inschrijfformulier voorjaarsscompetitie

  Competitie (verplicht) Onderdeel (verplicht) Dag (verplicht)

  Gegevens captain

  KNLTB nummer (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Gegevens medespelers

  KNLTB nummer Achternaam Voornaam

  Eventuele opmerkingen