Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de 4 padelbanen. Dit is alleen mogelijk in daluren en als er geen evenementen of padeltrainingen plaatsvinden. Dan vindt de coördinatie en betaling plaats via en bij Taveerne Jeugdland (ingang tegenover hoofdvoetbalveld). Daluren zijn over het algemeen de tijdstippen dat bij UTPV de bar gesloten is.

Er zijn 3 banen beschikbaar voor verhuur op:
– maandag t/m donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.
– vrijdag van 9.00 tot 22.30 uur

Er zijn 2 banen beschikbaar voor verhuur op:
Zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.30 uur. Daarna kan niet meer gereserveerd worden, Jeugdland sluit om 18.00 uur.

De huur kan opgebouwd worden uit:
- Het huren van de padelbaan à € 20,- per uur
– Het huren van de rackets à € 2,50 per racket/per keer
– Het kopen van nieuwe padelballen à € 6,- per blik (3 ballen)
– Padeltrainer per uur op 1 baan: € 50,- *
– Padelclinic per uur op twee banen: € 50,- *

* Reservering noodzakelijk | Aan- en afmelden via padeltrainer UTPV | Kosten exclusief baanhuur en gebruik rackets.

Een van de huurders moet een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij Taveerne Jeugdland achterlaten. Met deze persoon kan bij eventuele problemen/vragen contact opgenomen worden. Bij inlevering van de rackets wordt de legitimatie weer teruggegeven.

Reserveren?
Reserveren kan door een mailtje te sturen naar: padelverhuurutv@gmail.com

Andere wensen? Meer weten?
Vanzelfsprekend is maatwerk mogelijk. Te denken valt dan aan het huren van meer dan 1 padelbaan in combinatie met het gebruik maken van de bar, inclusief barpersoneel. Stuur voor vragen en/of opmerkingen een mailtje naar: padelverhuurutv@gmail.com

Annuleren?
Het annuleren van een reservering dient 48 uur voor aanvang per mail doorgegeven te zijn, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Huur padelrackets
De medewerker van Jeugdland controleert voor- en achteraf de rackets. Bij eventuele (nieuwe) schade worden de gegevens van de speler genoteerd en worden deze doorgegeven aan Huub Kokshoorn. Hij is bestuurslid padel van UTPV en zal het administratieve gedeelte en een schadevergoeding verder afhandelen. Boete bij breuk of onherstelbare schade: € 40,-.