Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de padelbanen op UTPV. Dit is alleen mogelijk in daluren en als er geen evenementen of padeltrainingen plaatsvinden. De coördinatie en betaling vinden plaats bij UTPV aan de kassa van de bar en als deze gesloten is bij Taveerne Jeugdland (ingang tegenover hoofdvoetbalveld). Daluren zijn over het algemeen de tijdstippen dat bij UTPV de bar gesloten is.

Er zijn 2 banen beschikbaar voor verhuur op:
– maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
– vrijdag van 9.00 tot 22.30 uur en op zaterdag van 14.00-17.00 uur

Zondag alleen op aanvraag.


De huur kan opgebouwd worden uit:

- Het huren van de padelbaan à € 20,- per uur
– Het huren van de rackets à € 2,50 per racket/per keer
– Het kopen van nieuwe padelballen à € 6,- per blik (3 ballen)
– Padeltrainer per uur op 1 baan: € 50,- *
– Padelclinic per uur op twee banen: € 50,- *

* Reservering noodzakelijk | Aan- en afmelden via padeltrainer UTPV | Kosten exclusief baanhuur en gebruik rackets.

Een van de huurders moet een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij Taveerne Jeugdland achterlaten. Met deze persoon kan bij eventuele problemen/vragen contact opgenomen worden. Bij inlevering van de rackets wordt de legitimatie weer teruggegeven.


Reserveren?

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar: baanhuren@utpv.nl


Andere wensen? Meer weten?

Vanzelfsprekend is maatwerk mogelijk. Te denken valt dan aan het huren van meer dan 1 padelbaan in combinatie met het gebruik maken van de bar, inclusief barpersoneel. Stuur voor vragen en/of opmerkingen een mailtje naar: baanhuren@utpv.nl

Annuleren?
Het annuleren van een reservering dient 24 uur voor aanvang per mail doorgegeven te zijn.


Huur padelrackets

Een van de medewerkers van Taveerne Jeugdland controleert voor- en achteraf de rackets. Bij eventuele (nieuwe) schade worden de gegevens van de speler genoteerd en worden deze doorgegeven aan Huub Kokshoorn. Hij is bestuurslid padel van UTPV en zal het administratieve gedeelte en een schadevergoeding verder afhandelen. Boete bij breuk of onherstelbare schade: € 40,-.